Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Rasiści?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd to się wzięło, że tyle osób ma problemy do polaków? Na jednym kickali za bycie polakiem, a przed chwilą ktoś mi to wypominał już po raz drugi. W innych grach się z tym nie spotkałem.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Polacy i ruskie najczęściej czitują glitchują itp.

A jak jest Zabójstwo w zespole to od razu lecą wyzwiska na innych

Opublikowano

Kickają polaków bo w społeczności bf3 jesteśmy uznawani z hackerów przez dużo ilość debilów którzy hackują ;/ Ja się spotkałem raz z tym jakoś na początku września ale to na niemieckim serwerze i od tamtej pory nie gram na innych serwerach niż amerykanskich lub polskich

do6qfp.jpg

Opublikowano

Kickają polaków bo w społeczności bf3 jesteśmy uznawani z hackerów przez dużo ilość debilów którzy hackują ;/ Ja się spotkałem raz z tym jakoś na początku września ale to na niemieckim serwerze i od tamtej pory nie gram na innych serwerach niż amerykanskich lub polskich

Niemcy dostają kicka na polskim i odwrotnie, argumenty o cheaterach możesz włożyć między bajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...